Menu
EUR
Leuke winterjas voor meiden!

Leuke winterjas voor meiden!

Door: Kinderkleding-tekoop Reacties: 0

De temperatuur begint weer te dalen en dat betekent maar één ding: tijd om een leuke winterjas voor meiden te shoppen! Elk jaar kijken we weer uit naar de nieuwe wintercollecties van de kinderkleding merken. De eerste winterjassen druppelen al binnen en ze zijn nog leuker en kleurrijker dan we hadden verwacht. Ben je op zoek naar een winterjas voor meiden die lekker opvalt met toffe prints? Of kiest jouw dochter toch liever voor een lange winterjas in zachte tinten? Bij ons vind je altijd de perfecte match voor je dochter. Een leuke winterjas voor meiden moet natuurlijk niet alleen mooi zijn, maar ook lekker warm en comfortabel. Daar denken de merken die wij verkopen precies hetzelfde over! Tijd om die perfecte jas voor meiden te vinden!

Winterjas voor meiden shoppen? Tips!

Ben je op zoek naar de perfecte winterjas voor meiden? Wij helpen je graag op weg met een paar handige tips! Het kan best een uitdaging zijn om de juiste jas te vinden, want je wilt natuurlijk een combinatie van comfort en een jas die er leuk uitziet. Allereerst is het slim om te letten op de pasvorm. Een meisjes winterjas moet goed aansluiten, maar er moet ook nog ruimte zijn voor een warme trui eronder. Check dus altijd even de maat en ga bij twijfel voor een maatje groter. Verder is een jas met een goede voering een echte aanrader, zodat je dochter zelfs op de koudste dagen heerlijk warm blijft.

Denk ook aan de details! Een winterjas voor meiden met een capuchon is super praktisch voor regenachtige of winderige dagen. Wil je dat de jas écht lang meegaat? Kies dan voor een tijdloos model of eentje met een reversible winterjas, zo heb je eigenlijk twee jassen in één! Het is natuurlijk altijd leuk om samen met je dochter te shoppen, maar in het geval van een winterjas voor meiden is het ook nog eens extra handig. Zo kan ze zelf kiezen welke kleur of print het beste bij haar past.

Verschillende soorten winterjassen voor meiden

Er zijn zoveel verschillende leuke winterjassen voor meiden, dat het nog wel eens een moeilijke keuze zou kunnen worden! Kies jij voor een stoere winterjas voor meiden? Een elegante? Of een kleurrijke? Elk jas heeft iets unieks. Wij nemen je graag mee door de leukste trends in winterjassen van dit seizoen.

Reversible winterjas: twee jassen in één!

Twee keer zoveel plezier met één jas? Dat kan met een reversible winterjas voor meiden! Deze slimme jassen kun je aan beide kanten dragen, waardoor je in één klap twee verschillende looks hebt. Perfect voor meiden die graag afwisselen! Een stoere winterjas voor meiden zoals die van B.Nosy is een echte musthave. Aan de ene kant van de B.Nosy winterjas vind je vaak een speelse print, terwijl de andere kant wat subtieler is – zo is je dochter altijd klaar voor elke gelegenheid. Ideaal voor wie niet kan kiezen!

Reversible winterjas voor meiden Reversible winterjas voor meiden met print  Hot pink reversible winterjas voor meiden Zilver en roze winterjas voor meiden reversible

Winterjassen met metallics

Een beetje stoere glamour in de winter? Met een winterjas voor meiden vol metallics laat je dochter zeker weten haar eigen stijl zien. Deze opvallende jassen glanzen prachtig in het winterzonnetje en zijn helemaal trendy dit seizoen. NoNo en Le Chic hebben beide een fantastische collectie metallic winterjassen voor meiden. Van subtiele glitters tot glanzende stoffen, deze NoNo winterjassen en Le Chic winterjassen geven de winterdagen net dat beetje extra sprankeling. Stoer én stijlvol in één!

Metallic winterjas voor meiden van NoNo Le Chic winterjas voor meiden NoNo leuke metallic winterjas voor meiden

Lange winterjas voor meiden

Lange winterjassen voor meiden houden je dochter extra warm tijdens koude dagen. Deze jassen bedekken meer van het lichaam en zorgen ervoor dat de kou geen kans krijgt. Merken als Nobell, NoNo en Moodstreet hebben prachtige lange winterjassen die perfect zijn voor meiden die houden van een stoere en volwassen look. Een lange winterjas voor meiden is perfect voor schooldagen én voor feestelijke winteruitjes! Veel van deze lange winterjassen voor meiden hebben een handige split aan de zijkant, zodat jouw dochter gemakkelijk de fiets op kan zonder bang te hoeven zijn dat ze achter haar zadel blijft hangen.

Nobell lange winterjas voor meiden Like Flo leuke lange winterjas voor meiden Stoere lange winterjas voor meiden van Nobell

Jas met capuchon

Regen of wind, een jas met capuchon komt altijd van pas! Deze winterjassen voor meiden zijn hartstikke praktisch en ook nog eens supermodieus. De jassen van Like Flo en Moodstreet combineren stijl met functionaliteit. Zo is jouw dochter beschermd tegen slecht weer, maar ziet ze er wel superleuk uit! Deze merken zorgen ook nog voor wat leuke prints en kleuren in de capuchon, extra leuk! Een stoere Like Flo winterjas voor meiden of een iets subtieler model? Een capuchon is een must voor die gure dagen. Houd jouw dochter van nog wat extra warmte? Dan kan ze er ook nog een leuke meisjes muts bij dragen.

NoNo winterjas voor meiden met capuchon B.Nosy metallic winterjas voor meiden met capuchon Winterjas voor meiden met capuchon van NoNo

Winterjas voor meiden met bont

Voor de mama’s en meiden die houden van wat luxe, is een winterjas met bont een echte favoriet. Je kunt natuurlijk kiezen voor een winterjas voor meiden met een bontkraag. Deze jassen zien er supermooi uit en de bontkraag zorgt voor wat extra warmte. Daarnaast kun je kiezen voor een bontjas voor meiden of een leuke teddy jas. Dit type winterjas is perfect voor wie op zoek is naar een combinatie van warmte en glamour in een leuke winterjas voor meiden!

Le Chic winterjas met bont voor meiden Bont winterjas voor meiden oranje Paarse winterjas met bont voor meiden

Leuke winterjas voor meiden op het oog? Bestel online!

Heb je een leuke winterjas voor meiden op het oog? Wacht dan niet langer en bestel hem snel online! Bij Kinderkleding-tekoop hebben we super veel leuke winterjassen voor meiden. Of ze nu gaat voor een stoere reversible jas of een lange winterjas met bontdetails, wij hebben het allemaal! En dat is nog niet alles: ook voor jongens hebben we een fantastische collectie jongenskleding en jongens winterjassen. Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar onze webshop en laat je verrassen door al het moois dat hier te vinden is.

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties en leukste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »