Menu
EUR
Hippe herfst kleding voor meisjes

Hippe herfst kleding voor meisjes

Door: Kinderkleding-tekoop Reacties: 0

De zomer is bijna voorbij en dat betekent dat het tijd is om de garderobe van je dochter klaar te maken voor het nieuwe seizoen! Alle kinderkleding merken beginnen met het lanceren van hun herfst- en wintercollecties. Daar willen wij je natuurlijk als eerste van op de hoogte brengen! Van warme kleuren tot speelse prints, de herfst kleding voor meisjes is dit jaar weer helemaal hip en verrassend veelzijdig. Benieuwd naar de musthaves van dit seizoen? Lees snel verder en ontdek hoe jouw dochter deze herfst kan stralen in de leukste outfits!

Waarom kiezen voor laagjes?

De herfst staat bekend om zijn wisselende temperaturen en onvoorspelbare weer. Daarom zijn laagjes dé oplossing om je dochter warm te houden én er leuk uit te laten zien. Met de juiste laagjes kan je gemakkelijk inspelen op de kou in de ochtend en de warmere middagen. Denk aan vrolijke vesten, zachte sweaters en hippe shirtjes die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. Zo blijft de herfst kleding voor meisjes niet alleen praktisch, maar ook super trendy! En het mooiste van alles? Laagjes maken het makkelijk om verschillende looks te creëren, zodat jouw dochter elke dag iets nieuws kan dragen en toch lekker comfortabel blijft.

De kleuren van het seizoen

Dit seizoen draait alles om warme, natuurlijke tinten die perfect aansluiten bij de herfst sfeer. Denk aan diepe kleuren zoals bordeauxrood, mosterdgeel, olijfgroen en roestbruin. Ook zien we veel grijs en beige. Kortom, kleuren die prachtig staan bij de herfst kleding voor meisjes. Deze tinten stralen warmte uit en zijn makkelijk te mixen en matchen met de kleurrijke prints waar we zo dol op zijn. In de collectie van KIEstone voert grijs de boventoon. Kies jij voor een opvallende trui, een schattig rokje of een stoere legging? Met deze kleuren zit je altijd goed. Ze zorgen voor een trendy en frisse look, helemaal passend bij de mode van dit moment!

Grijze herfst kleding voor meisjes  Grijze jurkje van KIEstone  KIEstone grijze herfst kleding voor meisjes

De herfst kleding mag niet ontbreken

Met de frisse herfstlucht en vallende bladeren om ons heen, is het tijd om de garderobe van je dochter aan te vullen met de nieuwste herfst kleding. Dit seizoen draait alles om comfortabele, veelzijdige stukken die ook perfect passen bij de speelse aard van kinderen. Van coole jassen tot vrolijke jurkjes, de herfst kleding voor meisjes biedt eindeloze mogelijkheden om te mixen en matchen. Laten we eens kijken naar de essentials die dit seizoen absoluut niet mogen ontbreken in de kast van je dochter!

Jassen en vesten

Een goede meisjes jas is onmisbaar in de herfst. Dit jaar zien we veel stoere parka’s, gewatteerde jassen en zachte teddyjassen in de collectie. Perfect om je dochter warm te houden tijdens frisse ochtenden op weg naar school of een middag in het park. Vesten zijn ook een geweldige optie voor het tussenseizoen. Deze zijn makkelijk aan en uit te trekken en zorgen voor extra warmte zonder dat het té warm wordt. Kies voor vesten met leuke details zoals franjes, patches of een kleurrijke print—de perfecte finishing touch voor elke outfit. Deze vind je bijvoorbeeld in de nieuwe collectie van Like Flo.

Like Flo winterjas voor meisjes  Vest herfst kleding voor meisjes  Winterjas van Like Flo

Broeken en leggings

Comfort staat voorop bij de herfst kleding voor meisjes en wat is er nu comfortabeler dan een fijne legging of broek? Dit seizoen mogen broeken met coole prints, zoals ruitjes of bloemen en leggings in leuke en neutrale kleuren echt niet ontbreken. Ze zijn makkelijk te combineren met een oversized trui of een hippe blouse, maar ook ideaal om lekker in te spelen. Combineer een stoere broek met een zachte sweater voor een casual look of kies voor een legging met een opvallende print om de outfit net dat beetje extra te geven!

Legging voor meisjes Leuke legging voor meisjes

Rokjes en jurkjes

Herfst betekent niet dat de rokjes en jurkjes de kast in moeten! Integendeel, met een paar kniekousen of een legging eronder zijn ze juist perfect voor de koelere dagen. Dit seizoen zien we veel gelaagde rokjes, vrolijke prints en comfortabele stoffen zoals fluweel en corduroy. Combineer een stoer jurkje met een leren jasje of kies voor een speels rokje met een zachte trui voor een warme en leuke look. Nobell heeft echt de leukste nieuwe rokjes en jurkjes!

Nobell jurkje voor de herfst  Nobell rokje voor de herfst  Herfst kleding voor meisjes rokje

Leuke accessoires om het af te maken

Geen outfit is compleet zonder de juiste accessoires. Denk aan warme mutsen, zachte sjaals, en vrolijke handschoenen. Ook stoere laarsjes of sneakers met een hippe print mogen dit seizoen niet ontbreken. En wat dacht je van een schattige haarband of een hippe rugtas? Accessoires zijn de finishing touch die de herfst kleding voor meisjes helemaal af maken en zorgen dat je dochter klaar is voor elk avontuur, hoe koud het ook wordt!

Herfst sjaal voor meisjes Like Flo muts herfst kleding voor meisjes

Shop herfst kleding bij Kinderkleding-tekoop

Klaar om de nieuwste herfst kleding voor meisjes te ontdekken? Bij Kinderkleding-tekoop vind je de leukste herfstoutfits voor je dochter! Onze collectie zit boordevol met de leukste jassen, gezellige truien, vrolijke rokjes en nog veel meer.

En het beste? Je kunt eenvoudig je favoriete items online bestellen en wij zorgen ervoor dat ze snel bij je thuis worden bezorgd. Of je nu op zoek bent naar de ideale herfstjas of een paar leuke accessoires om de outfit compleet te maken, bij Kinderkleding-tekoop hebben we alles wat je nodig hebt. Bekijk snel onze webshop en vind de perfecte herfst kleding voor meisjes!

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties en leukste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »